Διαδηλώσεις παντού κατά του ασφαλιστικού που ψηφίζεται το βράδυ απο τη Βουλή

Διαδηλώσεις παντού κατά του ασφαλιστικού που ψηφίζεται το βράδυ απο τη Βουλή

Με διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις συνδικάτων και εργαζομένων ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται αργά το βράδυ απο τη Βουλή.

Στις 10.00 σήμερα στην πλατεία Καυθμώνος θα πραγματοποιήγσεις συγκέντρωση η ΓΣΕΕ ενω στις 18.00 το απόγευμα θα πραγματοποηθεί στο Σύνταγμα η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και μαζί συναυλία. Σε όλη τη χώρα επίσης θα γίνουν συλλαλητήρια σε συνδυασμό με τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια για την εργατική Πρωτομαγιά. Το ΠΑΜΕ θα κάνει νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα σήμερα στις 10.30 το πρωί.

Στις 12 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ στην Ακαδημλίας οι δημοσιογράφοι και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή. 

Στην απεργία μετέχουν και σήμερα οι εργαζόμενοι στα τρένα και δεν θα κινηθούν ΟΣΕ και Προαστιακός ενώ τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια μέχρι και την Τρίτη.

Λουκέτο βλάζουν σήμερα Κυριακή και τα πρατήρια καυσίμων /όπως αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) μετά από έκτακτη συνέλευση.