Δεν εξετάζεται το πόθεν έσχες Στ. Ψυχάρη λόγω παρέλευσης προθεσμίας προσκόμισης παραστατικών

Δεν εξετάζεται το πόθεν έσχες Στ. Ψυχάρη λόγω παρέλευσης προθεσμίας προσκόμισης παραστατικών

Αίσθηση έχει προκαλέσει η στάση του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Γιώργου Βαρεμένου, να μην ασχοληθεί η επιτροπή με φάκελο τον οποίο προσκόμισε χθες το μεσημέρι ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης για την υπόθεσή του, με το αιτιολογικό ότι είχε παρέλθει από την Παρασκευή η προθεσμία που του είδε δοθεί για να προσκομίσει παραστατικά, που έλειπαν.

Ο φάκελος από τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα μετά την απόφαση της Επιτροπής να διαβιβάσει την υπόθεσή του στον αρμόδιο εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση. Σύμφωνα με τον κ. Βαρεμένο, ωστόσο, ο φάκελος δεν ανοίχτηκε καν από τα μέλη της Επιτροπής, προκειμένου να εξεταστεί κι απλώς διαβιβάστηκε μαζί με το σχετικό πόρισμα στις δικαστικές αρχές.

Η απόφαση μη εξέτασης του σχετικού φακέλου, έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επισημαίνουν πως ενδεχομένως να άλλαζε τα δεδομένα της απόφασης της Επιτροπής και συνδέουν το όλο ζήτημα με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του ΔΟΛ.

Πηγή: skai.gr