Δ. Παπαδημούλης: Η ΝΔ έχει γίνει ΛΑ.Ο.Σ και το ΠΑΣΟΚ αντιγράφει τη ΝΔ

Δ. Παπαδημούλης: Η ΝΔ έχει γίνει ΛΑ.Ο.Σ και το ΠΑΣΟΚ αντιγράφει τη ΝΔ

Στήριξη στον Πρόεδρο της Βουλής παρείχε σήμερα με δύο tweets του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης. Παράλληλα, με συνέντευξή του επιτέθηκε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τη στάση που τηρούν ως αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας πως η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί την αντιπολιτευτική ατζέντα της ΝΔ.

«Η ηγεσία της ΝΔ έχει κάνει το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, κάνει αντιπολίτευση τύπου Καρατζαφέρη, γιατί η οικονομία πάει καλά και θέλει να αλλάξει την ατζέντα», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης,σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε επίσης τη λύπη του γιατί, όπως παρατήρησε, «οι ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ είναι αντιγραφή αυτών της ΝΔ» και κάλεσε την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά να δει τι κάνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές. «Αν δεν θέλουν να ακούσουν εμένα, ας ακούσουν τον κ. Λαλιώτη» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, με δύο tweets του είχε στηρίξει τον Πρόεδρο της Βουλής.

«Χθες το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε με επιτόκιο κάτω από 2% μετά από χρόνια, αλλά η ΝΔ βρίζει τον Βούτση ότι τα βάζει δήθεν με τη θρησκεία», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής της ευρω-ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

Και με άλλη ανάρτηση, «ο Παπαγιαννάκης μιλούσε για "κρατικοποίηση της Εκκλησίας και εκκλησιαστικοποίηση του κράτους". Οι διακριτοί ρόλοι θέλουν διάλογο, όχι κραυγές».

 

Φωτογραφία αρχείου SOOC