Βανδαλισμός στα εκλογικά περίπτερα του Γ. Πατούλη

Βανδαλισμός στα εκλογικά περίπτερα του Γ. Πατούλη

Τα εκλογικά περίπτερα του Συνδυασμού «Νέα Αρχή στην Αττική» με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη, βανδάλισαν άγνωστοι, αργά χθες το βράδυ της Παρασκευής προκαλώντας την εύλογη αντίδραση του υποψήφιου Περιφερειάρχη. «Οι συνηθισμένοι - γνωστοί άγνωστοι - τραμπούκοι μπαχαλάκηδες δεν μας τρομοκρατούν» σημείωσε.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής δημοσίευσε φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα εκλογικά περίπτερα στον λογαριασμό του στο facebook, όπου και ανάρτησε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Oι βανδαλισμοί των εκλογικών μας περιπτέρων δεν μας τρομοκρατούν
Χθες το βράδυ, οι συνηθισμένοι «γνωστοί άγνωστοι» τραμπούκοι μπαχαλάκηδες, προχώρησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές εκλογικών περιπτέρων του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», σε ορισμένες περιοχές του Λεκανοπεδίου. 
Είναι προφανές ότι σε κάποιους δεν αρέσουν οι απόψεις που διατυπώνουμε, για την ανάγκη να παταχθούν άμεσα, σε όλες τις γειτονιές της Αττικής, τα φαινόμενα βίας και παραβατικότητας.
Πιθανόν κάποιους άλλους να τους εξυπηρετεί η πολιτική πόλωση, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να μειώσουν την έκταση και το εύρος της ήττας τους.
Σε πείσμα όλων αυτών, εμείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί , για να επικρατήσει το ήπιο πολιτικό κλίμα και να αισθάνονται οι πολίτες της Αττικής ασφαλείς.
Ενημερώσαμε ήδη την Ελληνική Αστυνομία για τα περιστατικά και ζητήσαμε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να προστατέψουμε το ομαλό πολιτικό κλίμα.
Ζητώ από όλους τους συνυποψήφιους μου να καταδικάσουν απερίφραστα τους βανδαλισμούς και να ορθώσουμε από κοινού ένα τείχος αποδοκιμασίας, απέναντι σε κάθε λογής μπαχαλάκηδες.
Στέλνω προς κάθε κατεύθυνση ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Την παράταξη μας, τα στελέχη της και τους χιλιάδες υποστηρικτές μας σε κάθε γωνιά της Αττικής, τέτοιου είδους  ενέργειες μας χαλυβδώνουν. Μας δίνουν δύναμη , αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση για τη μεγάλη νίκη που έρχεται σε δύο βδομάδες.
Η Αττική θα κάνει μια Νέα Αρχή.
Οι βανδαλισμοί και οι απειλές δεν μας τρομοκρατούν».