Β. Οικονόμου: Στο πρόγραμμα της ΝΔ η υγεία είναι πάρα πολύ ψηλά

Β. Οικονόμου: Στο πρόγραμμα της ΝΔ η υγεία είναι πάρα πολύ ψηλά

Στις 9 Μαΐου θα ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα το πρόγραμμα της ΝΔ για την υγεία όπως δήλωσε σήμερα από τα Χανιά ο τομεάρχης υγείας του κόμματος Βασίλης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου βρίσκεται από το πρωί στην Κρήτη πραγματοποιώντας επισκέψεις σε υγειονομικές μονάδες ενώ παράλληλα έχει σειρά επαφών με φορείς της υγείας.

«, δήλωσε ο κ. Οικονόμου επισημαίνοντας ότι ο τομέας της υγείας είναι ένας χώρος που ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης αποδίδει μεγάλη σημασία. Ο κ. Οικονόμου επισκέφθηκε το νοσοκομείο της πόλης όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων». «Γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια των εργαζομένων στο νοσοκομείο με σεβασμό βλέπομε αυτή την προσπάθεια τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη υγείας της ΝΔ υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο ωστόσο όπως είπε τα κενά και οι ελλείψεις καλύπτονται από την προσπάθεια του προσωπικού του ιδρύματος. Ο κ. Οικονόμου κατά την παρουσία του στα Χανιά επισκέφθηκε ακόμα την μονάδα υγείας του ΠΕΔΥ καθώς και το κτήριο που θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της πόλης.

Από τα Χανιά ο κ. Οικονόμου άσκησε κριτική στην ακολουθούμενη σήμερα πολιτική στο χώρο της υγείας υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι «την περίοδο 2015 -2017 η υγεία είναι σε κατάρρευση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ