Άσυλο μόνο σε πρόσφυγες και επαναπατρισμός μεταναστών

Άσυλο μόνο σε πρόσφυγες και επαναπατρισμός μεταναστών

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Άσυλο μόνο σε πρόσφυγες και επαναπατρισμός μεταναστών -Ολοκληρωμένο σχέδιο με άμεσες δράσεις για αποσυμφόρηση» κυκλοφορεί σήμερα ο Φιλελεύθερος.

Νομοθετικές παρεμβάσεις που ξεμπλοκάρουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την απόδοση ασύλου σε όσους πραγματικά το δικαιούνται αλλά και μέτρα φύλαξης των συνόρων με ταυτόχρονο πρόγραμμα ταχείας απόδοσης για την επιστροφή των μεταναστών στις χώρες τους αποφάσισε χθες το υπουργικό συμβούλιο σε συνδυασμό με διπλωματικές πρωτοβουλίες υπό την αιγίδα της Ε.Ε. ώστε να αντιμετωπιστεί η νέα έκρηξη του προβλήματος.

 f


Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

- Η τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση σε όλα τα χρέη

*ΔΕΗ: Σε 24 δόσεις η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων με προκαταβολή κάτω από 40% του συνολικού ποσού

*120 δόσεις: Οριστικά παράταση 7 ημερών για την ένταξη στη ρύθμιση οφειλών στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία

*Δήμοι: Έως 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία διακανονισμού μέχρι και 100 δόσεις για τα χρέη στους ΟΤΑ


-Η μολότοφ αντιμετωπίζεται και πάλι ως κακούργημα

Άδειες τέλος για πολυισοβίτες. Οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα

-ΚΙΝΑΛ: Η φαγωμάρα και η σιωπή του Γ. Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ διότι επιθυμεί να διατηρήσει το κόμμα του ως συνιστώσα του Κινήματος Αλλαγής.

-Ο “διάδρομος της ντροπής”

Διεθνές συνέδριο του ευρωπαϊκού δικτύου Hombat για την καταπολέμηση του ομοφοβικού και τρανσφοβικού εκφοβισμού στα σχολεία. Περισσότερα αρνητικά σχόλια προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα εκφράζονται από το εκπαιδευτικό προσωπικό (38%) συγκριτικά με αυτά που εκφράζονται από μαθήτριες/ες (28%)!


-Επίδειξη δύναμης στον Τραμπ από το Πεκίνο

Δεκαπέντε χιλιάδες στρατιώτες και ναύτες, 160 μαχητικά αεροπλάνα, 580 άρματα μάχης και κυρίως νέα πυραυλικά συστήματα που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ και είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Κίνα θα πρωταγωνιστήσουν στη μεγαλύτερη στρατιωτική παρέλαση που έχει ζήσει η χώρα με αφορμή την επέτειο των 70 ετών από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

-Εδώ ο προδότης, εκεί ο προδότης, πού είν'' ο προδότης;

Κλίμα διχασμού στην Κίνα. Απαντώντας στην προσπάθεια των Δημοκρατικών να τον αποπέμψουν, με αφορμή το νέο σκάνδαλο με επίκεντρο την Ουκρανία, ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε τη σύλληψη του επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής. Και στις δύο περιπτώσεις, η κατηγορία είναι «εθνική προδοσία»

-Το «επόμενο βήμα» Κομάρεκ για τον ΟΠΑΠ

Ανοίγει ο δρόμος για δημόσια πρόταση μετά το πράσινο φως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. “Η πρότασή μας, αποτελεί ισχυρή επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης μας στην ελληνική οικονομία” λέει ο ισχυρός άνδρας του ΟΠΑΠ.


-Ο «Super Mario» κλείνει τον κύκλο της κρίσης από την Αθήνα

Μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις θα στείλει ο Ιταλός από την ελληνική πρωτεύουσα

-Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός: Φίλοι για πάντα, εχθροί απόψε για μιάμιση ώρα

Η ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των δύο συλλόγων δίνει ξεχωριστή διάσταση στο αποψινό παιχνίδι τους για το Champions League, αλλά ο κόουτς των Σέρβων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είναι σίγουρος πως δεν θα επηρεάσει την ουσία και το διακύβευμα.

-Ποιοι «σκότωσαν» τους ήρωες του ντέρμπι

Το 2-2 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ απέδειξε πως δεν υπάρχει σωτηρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα μάτια και το μυαλό στραμμένα αποκλειστικά στον διαιτητή και τα σφυρίγματά του.

-Συνέντευξη Νίκος Χρυσός: Λατρεύω τα βιβλία που κοροϊδεύουν τις βεβαιότητές μας

Πάντα και πριν από όλα ήμουν ένας παθιασμένος αναγνώστης, ένας λάτρης της λογοτεχνίας, λέει ο βιολόγος-συγγραφέας και μιλάει για τη βραβευμένη “καινούρια μέρα” του αλλά και για την τρέλα του Δον Κιχώτη.

-Ιαν ΜακΓιούαν: Οι μηχανές έχουν καρδιά;

Με αφορμή του νέο του μυθιστόρημα, ο βραβευμένος συγγραφέας δίνει σήμερα διάλεξη στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας