Το ΑΣΕΠ δωρίζει ηλεκτρικά πιάνα σε Μουσικά Σχολεία

Το ΑΣΕΠ δωρίζει ηλεκτρικά πιάνα σε Μουσικά Σχολεία

Δωρεά 15 ηλεκτρικών πιάνων πραγματοποιεί το ΑΣΕΠ σε μουσικά σχολεία των περιφερειών Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα πιάνα είχαν αγοραστεί για τις ανάγκες παλαιότερου διαγωνισμού. Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Αθανάσιος Παπαϊωάννου, παρέδωσε, χθες, τέσσερα από αυτά στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου και στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης, ενώ σήμερα θα παραδώσει δύο ακόμη στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά η δυνατότητα που μας δίνεται να αξιοποιήσουμε τον εξοπλισμό αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των δεξιοτήτων των μαθητών. Αλλά εάν η προσφορά αυτή έχει ένα έκτακτο χαρακτήρα, εκείνο που είναι διαχρονικά σημαντικό είναι η συμβολή του ΑΣΕΠ στη στελέχωση των σχολείων με εκπαιδευτικούς που επελέγησαν με αντικειμενικά και διαφανή κριτήρια».

Η αντιπροσωπεία του ΑΣΕΠ (στην οποία μετείχαν επίσης ο Ελ. Μακρυλάκης, αντιπρόεδρος και Ι. Δελαγραμμάτικας, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων), είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με εκπαιδευτικούς μουσικών σπουδών (παλαιούς και νεοδιορισθέντες) για τον πρόσφατο διαγωνισμό εκπαιδευτικών. Με το νέο έτος θα πραγματοποιηθεί η παράδοση των υπολοίπων πιάνων σε Μουσικά Σχολεία της Αθήνας και του Πειραιά καθώς και της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.