Άργος: Πυρπόλησε διαμέρισμα και σκότωσε με πυροβολισμό την ανήλικη ετεροθαλή αδελφή του

Άργος: Πυρπόλησε διαμέρισμα και σκότωσε με πυροβολισμό την ανήλικη ετεροθαλή αδελφή του

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 29χρονος δράστης που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και πυροβόλησε την 11χρονη ανήλικη ετεροθαλή αδελφή του. Εν συνεχεία κλείστηκε στο διαμέρισμα και φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που αναφέρει ο ιστότοπος argolikeseidhseis.gr ο 25χρονος δράστης, γιατρός μικροβιολόγος στο επάγγελμα, αφού σκότωσε την 12χρονη ετεροθαλή αδερφή του έβαλε τέλος στην ζωή του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη. 

Νωρίτερα, μετέδωσε ότι ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι οπλισμένος, έχει εισβάλει εδώ και λίγη ώρα σε διαμέρισμα, στην οδό Ομήρου στο Άργος και πυροβολεί. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 2:30 στο Άργος όταν πυροσβεστική και αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και για έναν άνδρα που κρατάει καραμπίνα και πυροβολεί. Σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες στο διαμέρισμα υπάρχει και μικρό παιδί ενώ ακούστηκε μια γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια θα μας κάψει... το παιδί μου!».

Το περιστατικό είναι στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της αστυνομίας.