Απορρίπτει ως «ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας» τις καταγγελίες Πανούση ο ΣΥΡΙΖΑ

Απορρίπτει ως «ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας» τις καταγγελίες Πανούση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για την υπόθεση Πανούση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Πανούσης κατέθεσε σήμερα στη δικαιοσύνη μετά από προτροπή της κυβέρνησης. Είχε προλάβει να δώσει συνέντευξη σε ουκ ολίγα ΜΜΕ, προσπαθώντας να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κουμουνδούρου, στην οποία προστίθεται: «Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας πρώην υπουργός δημοσιοποιεί εκ των υστέρων τόσο σοβαρές καταγγελίες».

«Ανεξάρτητα, όμως, από τους λόγους αυτής της "καθυστέρησης", θέλουμε να τονίσουμε, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.Ο. Γεροβασίλη: Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του


Σε δηλώσεις προχώρησε για το θέμα πριν από λίγη ώρα και η κυβερνητικός εκρπρόσωπος, κ. Όλγα Γεροβασίλη. «Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ'' αυτού μοιράζει "διαλόγους" στα μέσα ενημέρωσης», δήλωσε.

Προσθέτει ότι ο κ. Πανούσης «πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται».

«Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης» καταλήγει στη δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ