Απομακρύνονται οι κάτοικοι της περιοχής Σταθαίικα του Άργους λόγω πλημμυρών

Απομακρύνονται οι κάτοικοι της περιοχής Σταθαίικα του Άργους λόγω πλημμυρών

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για να απομακρυνθούν πολίτες στα Σταθαίικα του Άργους. Το παρακείμενο ποτάμι έχει ξεχειλίσει και Αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονται στο σημείο για να απομακρύνουν τον κόσμο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το argonafplia.gr.

Η πυροσβεστική απεγκλωβίζει συνεχώς ανθρώπους από τα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους, η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην είσοδο του Άργους από το Ναύπλιο στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη γέφυρα της Πυργέλας έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα. Και στα γεφύρια της Νέας Επιδαύρου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Πλημμυρικά φαινόμενα εκδηλώνονται μέσα στην πόλη του Άργους, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Αναστάσιος Χεβειδόπουλος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, υπερχείλισε το ποτάμι Ξεριάς και έχουν προκληθεί προβλήματα, κυρίως σε δρόμους της πόλης.

 

Παράλληλα, οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στις περιοχές Μύλων, Κεφαλαρίου, Κιβερίου και Σκαφιδακίου.