Απoλογία Καλογρίτσα: «Οργανωτής» στο σχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες ο Νίκος Παππάς

Απoλογία Καλογρίτσα: «Οργανωτής» στο σχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες ο Νίκος Παππάς

Εμμένει στις αρχικές του καταγγελίες ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, ενώπιον της ανακρίτριας του Αρείου Πάγου, αποδίδοντας ρόλο «οργανωτή» στο σχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες στον Νίκο Παππά.

Στη μηνυτήρια αναφορά του, ο Χρ. Καλογρίτσας επανέλαβε ότι ήταν εικονική η συναλλαγή της εταιρείας του με τον λιβενέζικο όμιλο CCC, προκειμένου να διαθέσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ ώστε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια του Αρείου Πάγου Ευδοξία Κιουπτσίδου – Στρατουδάκη, ο Χρ. Καλογρίτσας αναφέρθηκε ξανά στο παρασκήνιο που έλαβε χώρα το 2016 κατά το 2016 κατά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες με βασικό «οργανωτή», κατά τους ισχυρισμούς του, τον τότε υπουργό Ν. Παππά,

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χρ. Καλογρίτσας κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ερωτήθηκε από την ανακρίτρια κατά πόσο στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, είχε παίξει ενεργό ρόλο και κάποιο άλλο πρόσωπο από την τότε κυβέρνηση, πέραν του Παππά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο επιχειρηματίας φέρεται να κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί να αναφερθεί σε άλλα πρόσωπα.

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της απολογίας Καλογρίτσα αναμένεται να ακολουθήσει η απολογία του Νίκου Παππά, ο οποίος μετά τη δίωξη που άσκησε η Βουλή, θα απολογηθεί για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.