Απειλητικά συνθήματα κατά του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη

Απειλητικά συνθήματα κατά του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη

Απειλές δέχτηκε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης του κοσμηματοπώλη που αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για το θάνατο του 33χρονου που αποπειράθηκε να ληστέψει την επιχείρηση του πελάτη του στην οδό Γλάδστωνος το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το dikastiko.gr, στο οποίο αναφέρεται πως γράφτηκαν συνθήματα με σπρει στην είσοδο του γραφείου του.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας από τη μια έγραψαν την λέξη «κωλόπαιδο» και από κάτω «Ζακ 22/09», ενώ από την άλλη μεριά έγραψαν το απειλητικό μήνυμα «Χάρη την πάτησες».

Ο κύριος Αναγνωστόπουλος, είχε δηλώσει μετά το συμβάν: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους, στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία, ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής, στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά.

Μάλιστα, ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα, είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και το ΕΚΑΒ, σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους, απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Υπενθυμίζουμε πως ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ο Εισαγγελέας, άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η δικογραφία ανατέθηκε σε τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο ήδη ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.