Απειλές κατά Κ. Μπογδάνου

Απειλές κατά Κ. Μπογδάνου

Χαρακτηρίζοντας τον δημοσιογράφο Κ Μπογδάνο ως «κρυφοναζίδιο» μέσω facebook και επιτρέποντας αναρτήσεις με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο ο Π. Πολάκης στοχοποιεί ένα ακόμη πρόσωπο, όπως επισημαίνει το protothema. gr

Συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Παύλος Πολάκης γράφει χαρακτηριστικά: «Θελει και τανκς στην ΕΡΤ το κρυφοναζιδιο ,ο "δημοσιογράφος" της πεντάρας !!! Πουσαι παιδί: Αλλο οι ονειρώξεις και αλλο οι διωξεις....ΥΓ ελα να σου πω τι θα γινει οταν θα χάσετε ..... δεν τοχεις ,ουτε στα όνειρα..»

Στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση Πολάκη υπάρχουν υβριστικοί χαρακτηρισμοί ακόμα και απειλές κατά του δημοσιογράφου, όπως υποστηρίζει το protothema.gr. Παρόλα αυτά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν μπήκε στον κόπο να διαγράψει τα συγκεκριμένα σχόλια.

Σύμφωνα με του protothema.gr, δια του δικηγόρου του, Δημήτρη Αναστασόπουλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επεχείρησε σήμερα το πρωί να κινήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για τις χειρότερες περιπτώσεις ευθείας απειλής για την ακεραιότητά του, χωρίς όμως τύχη.