Αντάρτικο Σώρρα με βίντεο - Δεν θα παραδοθώ ποτέ

Αντάρτικο Σώρρα με βίντεο - Δεν θα παραδοθώ ποτέ

Με βίντεο που ανέβασε στο Υoutube και στη σελίδα του στο facebook, ο καταζητούμενος για σύλληψη Αρτέμης Σώρρας, σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών, κάνει λόγο για δικαστικό πραξικόπημα και κάνει γνωστό πως δεν θα παραδοθεί ποτέ.

Στο βίντεο διάρκειας 21 λεπτών που είναι τραβηγμένο σε σκοτεινό δωμάτιο ο Σώρρας λέει: "Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ". "Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά".

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν την Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση για υπεξαίρεση. Όπως υποστηρίζει πρόκειται για μία αστική διαφορά με τον κουμπάρο του και έναν πρώην συνεταίρο του και η οποία μετατράπηκε σε κακούργημα.

Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα. 

μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του.