Άνοιξε η Εθνική Οδός - Σε ύφεση η φωτιά
Πυρκαγιά στη Ν. Πέραμο

Άνοιξε η Εθνική Οδός - Σε ύφεση η φωτιά

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από τη μεσαία και αριστερή λωρίδα, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας. Πάντως, αυτή τη στιγμή το πύρινο μέτωπο φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στο Λουτρόπυργο,Νέας Περάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε τρία χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο και για την κατάσβεση της έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Προς το παρόν επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 Ε/Π, εκ των οποίων το 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό και 2 Α/Φ, ενώ υπάρχει και συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Για λόγους ασφαλείας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου και η κυκλοφορία διεξάγόταν από την παλαιά εθνική οδό. Επίσης, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Μεγάρων - Περαχώρας στο ρεύμα προς Κόρινθο από τη συμβολή της με την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Τέλος,, εστάλη μήνυμα 112 για εκκένωση στους κατοίκους της Άνω Βλυχάδας προς Μέγαρα μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ