Ανδρουλάκης: Δεν θα δώσουμε σωσίβιο στον κ. Τσίπρα

Ανδρουλάκης: Δεν θα δώσουμε σωσίβιο στον κ. Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να χρησιμοποιεί τον όρο της προοδευτικής συμμαχίας τώρα, πρόσφατα, στα δύσκολα, γιατί για πέντε χρόνια ήταν σφιχταγκαλιασμένος με τον κ. Καμμένο. Δεν πρόκειται να του δώσουμε κανένα σωσίβιο», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης σε προεκλογική ομιλία του στον Βόλο.

«Η ιδεολογία μας είναι η σοσιαλδημοκρατία και είναι η πιο χρήσιμη ιδεολογία για την Ευρωπαϊκή Ενωση, όπου υπήρχε ισχυρή κυβερνητική παρουσία, υπήρξε μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, περισσότερες καλές θέσεις δουλειάς και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος», υπογράμμισε..

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ., απευθυνόμενος στους παρισταμένους, υπενθύμισε ότι "ο κόσμος συμμετέχει διότι έχει απογοητευτεί από τον σημερινό δικομματισμό, αφενός από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που με την ατολμία της έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε τραγική κατάσταση με την πανδημία και αφετέρου από μία αντιπολίτευση που δεν αντιπροτείνει τίποτα ρεαλιστικό, με κορυφαία στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, (σ.σ. του Παύλου Πολάκη), ο οποίος ψάρευε σε θολά νερά σε ό,τι αφορά στο εμβόλιο". 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε επίσης και στο μέλλον και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "στο σημερινό περιβάλλον για το καλό του λαού μας, είναι καλό να υπάρχει μία δύναμη προοδευτική, ρεαλιστική που να προτείνει ένα πρόγραμμα που πάνω απ' όλα βάζει το δημόσιο συμφέρον, τον συμφέρον του ελληνικού λαού και όχι το πολιτικό κόστος, που δεν κοιτά τις δημοσκοπήσεις για να παίρνει αποφάσεις, αλλά θα έχει μια οργανωμένη στρατηγική, που θα οδηγεί σε ευημερία και σταθερότητα - σε μια καλύτερη προοπτική". 

Στην εκδήλωση που έγινε στο Ergon του "Πολυχώρου Τσαλαπάτα" ήταν παρόντα πολλά νέα, αλλά και παλαιότερα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Μαγνησία.