Ανδρέας Ηλιόπουλος: Αισθάνομαι δικαιωμένος μετά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης

Ανδρέας Ηλιόπουλος: Αισθάνομαι δικαιωμένος μετά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης

Δικαιωμένος δηλώνει ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, αντιστράτηγος ε.α. Ανδρέας Ηλιόπουλος μετά την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου και της παραγγελίας για τη διεξαγωγή εξονυχιστικής έρευνας σχετικά με τα κονδύλια για το προσφυγικό.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο κ. Ηλιόπουλος σχολιάζοντας την παρέμβαση της Δικαιοσύνης σημειώνει: «αισθάνομαι δικαιωμένος» υπογραμμίζοντας πως «η ενεργοποίηση του ελληνικού κράτους είναι σημαντική διαδικασία που πρέπει να λάβει χώρα σε αυτήν την λαίλαπα του μεταναστευτικού που αντιμετωπίζει, όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά ολόκληρη η Ευρώπη».

Τέλος επισήμανε ότι «τα δυο τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει τρεις διευθυντές στην υπηρεσία υποδοχής και ταυτοποίησης» ενώ χαρακτήρισε ως αναληθή όλα όσα επικαλείται ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ηλιόπουλος σε αποκλειστική συνέντευξή του στην εφημερίδα Φιλελεύθερος ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα αποκαλύπτοντας πως υπάρχει κακοδιαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων που προορίζονται για την αντιμετώπιση του προσφυγικού - μεταναστευτικού.