Αναρχικοί με κράνη και λοστάρια εμπόδισαν ομιλία του Αδ. Γεωργιάδη στον Βόλο

Αναρχικοί με κράνη και λοστάρια εμπόδισαν ομιλία του Αδ. Γεωργιάδη στον Βόλο

Σκηνές πανικού στον Βόλο, όπου 50 αναρχικοί οπλισμένοι με κράνη και ρόπαλα, κατέλαβαν την είσοδο του κινηματογράφου "Αχίλλειο", όπου είναι προγραμματισμένη η ομιλία του υποψηφίου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Μικρά παιδιά αλλά και ηλικιωμένοι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αναρχικούς, που μέχρι αυτή την ώρα εμποδίζουν το κοινό να προσέλθει, αλλά και να αποχωρήσει από τον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία είναι απούσα.

Το Liberal επικοινώνησε με τον κ. Γεωργιάδη ο οποίος μας δήλωσε:

"Η Ελλάδα, την περίοδο της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, δεν μπορεί να έχει Δημοκρατία. Γιατί 50 φασίστες της άκρας Αριστεράς δια της βίας εμπόδισαν την πραγματοποίηση μιας πολιτικής εκδήλωσης. Δυστυχώς η Αστυνομία του κ. Τσίπρα, αδυνατούσε να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης".

NΔ: Να αναλάβει η Κυβέρνηση τις ευθύνες της

Η ΝΔ με αφορμή περιστατικό παρεμπόδισης από ομάδα αντιεξουσιαστών του βουλευτή και υποψηφίου προέδρου του κόμματος να προσέλθει σε προγραμματισμένη συγκέντρωση, με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.

«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.