Ανακατανέμονται οι θέσεις προέδρων Εφετών και Εφετών στην Επικράτεια

Ανακατανέμονται οι θέσεις προέδρων Εφετών και Εφετών στην Επικράτεια

Αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 64 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη κατά 66, ενώ στο Εφετείο Πειραιώς κατά 7 θέσεις. Επίσης από μια αυξάνονται οι θέσεις σε Λάρισα και Πάτρα.

Αναλυτικότερα, στο Εφετείο Αθηνών αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 64 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 131, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 66 και ο συνολικός τους αριθμός ανέρχεται στους 180.

Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 13 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 29, ενώ μειώνονται οι θέσεις των Εφετών κατά 13 και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 49.

Στο Εφετείο Πειραιώς αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 7 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 15, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 7 και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 22.

Στο Εφετείο Λάρισας και Πάτρας αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4 και στα δυο Εφετεία.