Το All - Star ήταν και πάλι γιορτή!

Το All - Star ήταν και πάλι γιορτή!

Στο «Nick Gallis Hall» της Θεσσαλονίκης έγινε η μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το All – Star Game. Μπόλικο θέαμα, χιούμορ και εικόνες που δείχνουν πως το άθλημα στην Ελλάδα μπορεί να ζήσει κάποιες στιγμές από το NBA, αλλά και πως η οικογένεια του μπάσκετ είναι ενωμένη.

Το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες χάρηκε τόσο με τους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων. Ο Φιλ Γκος του ΠΑΟΚ πήρε... φωτιά πίσω από την γραμμή του τριπόντου, ενώ ο Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα Πάτρα έκανε την έκπληξη και σήκωσε το βραβείο στα καρφώματα.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, φυσικά συγκέντρωσε το ματς των Greek Stars με τους World Stars. Οι Ελληνες νίκησαν την... μεικτή κόσμου με 149-146. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο του Παναθηναϊκού, όπως και πέρυσι, κατέκτησε τον τίτλο του MVP με την εντυπωσιακή εμφάνισή του καθώς σημείωσε 39 πόντους!

Ήταν ο κορυφαίος της ομάδας που είχε προπονητές τους Ρικ Πιτίνο (Παναθηναϊκός) και Αργύρη Πεδουλάκη (Περιστέρι). Στην άλλη μεριά, για το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ (Ολυμπιακός) και του Λούκα Μπάνκι (ΑΕΚ) έλαμψε ο Ζακ ΛεΝτέι του Ολυμπιακού με 33 πόντους.