Αλβανικά ΜΜΕ: Προσαγωγές Ελλήνων πριν την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Αλβανικά ΜΜΕ: Προσαγωγές Ελλήνων πριν την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Σε προσαγωγές Ελλήνων προχώρησαν οι αλβανικές αστυνομικές αρχές, λίγο πριν την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Αρχικά το αλβανικό faxweb μετέδωσε πως οι προσαγωγές ήταν 2, αργότερα ανέβασε τον αριθμό σε 3, ενώ τελικά γίνεται αναφορά για 4 προσαγωγές στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Τα άτομα που προσήχθησαν από τις αλβανικές Αρχές θεωρήθηκαν ύποπτα για υποκίνηση επεισοδίων κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το αλβανικό faxweb, κατά τη διάρκεια ελέγχου, οι αστυνομικοί εντόπισαν στις αποσκευές των δύο Ελλήνων κουκούλες full face και μπλουζάκια με παραστρατιωτικά σύμβολα.

Υπολογίζεται ότι περίπου 2.000 άτομα θα παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενώ οι αλβανικές συνοριακές Αρχές υποβάλλουν σε εξονυχιστικό έλεγχο τους Έλληνες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες.

Σύμφωνα και πάλι με το faxweb, από νωρίς το πρωί οι αλβανικές αρχές έχουν απαγόρευσει τη διέλευση από την Κακαβιά σε 13 άτομα, λόγω ενδείξεων ότι θα μπορούσαν να υποκινήσουν σε πράξεις μίσους και βίας. 

Δείτε βίντεο από το τηλεοπτικό δίκτυο Fax News: