Άδ. Γεωργιάδης: Μόνο μια γελοία αντιπολίτευση θα έκανε πρόταση δυσπιστίας γι' αυτό το πράγμα

Άδ. Γεωργιάδης: Μόνο μια γελοία αντιπολίτευση θα έκανε πρόταση δυσπιστίας γι' αυτό το πράγμα

Δριμύ κατηγορώ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης από το νήμα της Βουλής για τη χρονική στιγμή που επέλεξε η αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας.

«Όλα είναι ένα ζήτημα του εσωτερικού σας χώρου. Υποτίθεται ότι αναμένετε μεγάλες εξελίξεις τον χειμώνα. Και χάσατε το κορυφαίο όπλο σας για να φάτε τον Τσακαλώτο. Μόνο μια γελοία αντιπολίτευση θα έκανε αυτό το πράγμα. Με τον στόλο στο Αιγαίο να κάνετε δυσπιστία στην κυβέρνηση για να λύσετε το εσωκομματικό σας», είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι η πρόταση δυσπιστίας δεν είναι εναντίον του Χ. Σταϊκούρα αλλά εναντίον του Ε. Τσακαλώτου. 

«Στην αρχή θεώρησα ότι τα έχετε χαμένα επειδή δεν σας βγαίνει τίποτα και επειδή εδώ και πέντε χρόνια δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση που να σας δείχνει πρώτους. Και κάπου εκεί κατάλαβα ότι ήρθε δημοσκόπηση η οποία έδειχνε τον Τσακαλώτο ως πρώτο τον οποίο θέλουν οι ψηφοφόροι σας για αντικαταστάτη του Τσίπρα», προσέθεσε με νόημα ενώ με σκωπτικό ύφος επισήμανε ότι δεν θα συγχωρήσει ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έκανε πρόταση δυσπιστίας μόνο στον κ. Σταϊκούρα και όχι και στον ίδιο