632 πορείες σε όλη τη χώρα μέσα σε 50 ημέρες, οι μισές για τον Κουφοντίνα

632 πορείες σε όλη τη χώρα μέσα σε 50 ημέρες, οι μισές για τον Κουφοντίνα

Τις 632 έφτασαν οι πορείες που πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, εν μέσω κορύφωσης της πανδημίας στη χώρα μας, με τις μισές εξ αυτών για τον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Συγκεκριμένα από τις αρχές Φεβρουαρίου, δηλαδή σε 50 μέρες, σε όλη την επικράτεια έλαβαν χώρα 14 πορείες την ημέρα και 4 πορείες ανά ημέρα στην Αθήνα με τα κρούσματα να κινούνται καθημερινά σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. 

Το θέμα ανέδειξε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη που έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία. «Από τις 632 διαδηλώσεις οι μισές έγιναν για τον Κουφοντίνα. Κάποιοι τις αγκάλιασαν τις ονόμασαν κίνημα και αυτό είναι ανευθυνότητα. Είναι ιερόσυλο να μπερδεύεις το κίνημα με ένα λούμπεν τραμπικού τύπου εξτρεμισμό» τόνισε χαρακτηριστικά/

Παράλληλα με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δυστυχώς συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε ο Αλέξης Τσίπρας καλώντας σε διαδηλώσεις.

Μάλιστα υπενθυμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δήλωσε ο ίδιος, αναλάμβανε το ρίσκο για την εξάπλωση της πανδημίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«632 πορείες έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου, με τις μισές εξ αυτών για τον Κουφοντίνα. Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας και με την πίεση στο σύστημα υγείας να αυξάνεται, είχαμε 14 πορείες την ημέρα στην επικράτεια και 4 πορείες την ημέρα στην Αθήνα. Τις μέρες που οι πολίτες έδιναν σκληρή μάχη κατά της πανδημίας ο κ. Τσίπρας αναλάμβανε το ρίσκο για την εξάπλωση της. Και δυστυχώς συνεχίζει σε αυτό το δρόμο αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να καλεί σε διαδηλώσεις».