«42°C»: η πολυαναμενόμενη σειρά που έρχεται στην COSMOTE TV

«42°C»: η πολυαναμενόμενη σειρά που έρχεται στην COSMOTE TV

Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ερωτικό θρίλερ που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη. Η νέα πολυαναμενόμενη τηλεοπτική παραγωγή με την υπογραφή της COSMOTE TV, «42°C», κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:00 και υπόσχεται να καθηλώσει με σκοτεινά μυστικά, πάθη, εντάσεις, περίεργες ισορροπίες και έντονους χαρακτήρες.

Στο επίκεντρο του καταιγιστικού story, ο ξαφνικός θάνατος μιας έφηβης κοπέλας, που έρχεται να συγκλονίσει μια οικογένεια και ολόκληρη την τοπική κοινωνία ενός νησιού, γεννώντας παράλληλα το ερώτημα: Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εύρεση της μητέρας της νεκρή στο ίδιο ακριβώς σημείο, έξι χρόνια πριν.

Εντυπωσιακό καστ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «42°C» βρίσκονται ο Χρήστος Λούλης (Βραβείο Χορν, Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης (Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Α' Ανδρικού Ρόλου - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), ο Theo Alexander (True Blood, Digger) και η Μπέτυ Αποστόλου. Το καστ πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι (βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την ταινία «Ξενία» του Πάνου Κούτρα), ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (υποψήφιος βραβείου Χορν), ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου («Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς»), η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Ποιοι είναι οι χαρακτήρες της σειράς «42°C»;

Η ιστορία των «42°C» ξεκινά με το ταξίδι επιστροφής της Λένας, στη γενέτειρά της, έξι χρόνια μετά τον απροσδόκητο θάνατο της μητέρας της. Η Λένα, την οποία υποδύεται η Ναταλία Swift, είναι ένα εσωστρεφές κορίτσι με εύθραυστο ψυχισμό, για την οποία η απώλεια της μητέρας της εξακολουθεί να διαμορφώνει νωπή τραυματική εμπειρία και τροχοπέδη στην καθημερινότητά της. Στο νησί, την υποδέχονται οι θείες της, Καίτη και Ελένη, η αδελφή της, Άννα κι ο ξάδελφός της, Δημήτρης. Το πρώτο βράδυ της επιστροφής της, η Λένα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη τραγικό συμβάν: η αδερφή της, Άννα, βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σορός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Η Σεμίραμις Αμπατζόγλου στο ρόλο της έφηβης Άννας βιαζόταν –από παιδί- να μεγαλώσει, θέλοντας διαρκώς να προκαλεί βλέμματα, εντάσεις και την προσοχή όλων πάνω της. Μετά τον θάνατό της, ο μοναδικός που εμπιστεύεται πλέον η Λένα είναι ο παιδικός της έρωτας, Νίκος, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Νικούλι. Είναι ένα αγόρι που έχει μάθει στα ελάχιστα υλικά αγαθά με τεράστια ανάγκη για αγάπη και αποδοχή, ο οποίος θα προσπαθήσει με τον δικό του τρόπο να την βοηθήσει να εξιχνιάσει τους δύο θανάτους της οικογένειας.

O Χρήστος Λούλης, στο ρόλο του τοπικού αστυνόμου καλείται να διαλευκάνει το μυστήριο σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η Κατερίνα Λέχου, στο ρόλο της Καίτης, υποδύεται τη θεία της Λένας, μία γυναίκα δυναμική, αυστηρή και σταθερή στις απόψεις της, η οποία προσπαθεί να διατηρήσει το κύρος και το όνομα της οικογένειας, με κάθε κόστος. Η Έμιλυ Κολιανδρή στο ρόλο της Ελένης, αδελφή της Καίτης, είναι η ήρεμη δύναμη του σπιτιού που προσπαθεί να εξισορροπήσει τις εντάσεις. Τον άνδρα της Ελένης, Μάρκο, ενός άνδρα που ζει στη σκιά των δύο γυναικών με τα δικά του όνειρα κι ανάγκες να μένουν ανεκπλήρωτα, υποδύεται ο Theo Alexander.

Δημιουργός της σειράς «42°C» είναι η Ναταλύ Δούκα, τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη. Την πρωτότυπη μουσική επένδυση έχει αναλάβει ο Σταύρος Μαρκόνης (Buma Award [Winner] (2019) για την σειρά «Ik Weet Wie Je Bent»), ενώ την εκτέλεση παραγωγής η εταιρεία Tanweer Productions.

Και τα 8 επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα back-2-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD - για binge watching  όλο το Σαββατοκύριακο, ενώ θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Για την καθηλωτική συνέχεια, ραντεβού στις 14 Μαΐου στις 20:00, αποκλειστικά στην COSMOTE TV!