Οργανωτικές αλλαγές στον ΟΤΕ από 1η Ιουλίου

Οργανωτικές αλλαγές στον ΟΤΕ από 1η Ιουλίου

Από την 1η Ιουλίου 2024, ο Γιώργος Τσώνης και ο Γιάννης Βιτζηλαίος αναλαμβάνουν τις θέσεις Chief Technology Officer Ομίλου ΟΤΕ και Chief Information Technology Officer Ομίλου OTE, αντίστοιχα, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Τόσο ο κ. Τσώνης όσο και ο κ. Βιτζηλαίος διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών από θέσεις ευθύνης, εντός και εκτός Ομίλου ΟΤΕ.  

Γιάννης Βιτζηλαίος, Γιώργος Τσώνης

Επιπλέον, ο Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕ με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Ομίλου ΟΤΕ, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Chairman & CEO COSMOTE E-VALUE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα αναλάβει και Chairman & CEO της COSMOTE Technical Services (CTS). Η νέα δομή θα επιτρέψει την εφαρμογή μιας ενιαίας και ολοκληρωμένης στρατηγικής για όλα τα σημεία επαφής της εταιρείας με τον πελάτη, με στόχο να του προσφέρει κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης από όποιο κανάλι κι αν επιλέξει.

Θανάσης Στράτος

Ο Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ Στέφανος Θεοχαρόπουλος και ο Chief Officer Λειτουργιών και Συστημάτων Πληροφορικής Ομίλου ΟΤΕ Γιώργος Αθανασόπουλος θα αποχωρήσουν από την εταιρεία στο τέλος Ιουνίου 2024.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ τους ευχαριστεί για τη σημαντική τους συμβολή στον μετασχηματισμό του ΟΤΕ, την πολυετή τους προσφορά, μέσα από ανώτατες διευθυντικές θέσεις εντός Ομίλου και τη δημιουργία αξίας για την εταιρεία και τους πελάτες.