Νέα Οδός: Update:  Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Νέα Οδός: Update: Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με την Απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, επιτρέπεται, από τις 12:40 σήμερα 7η Φεβρουαρίου, η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα από του ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τα όρια του Ν. Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.

Παράλληλα υπενθυμίζουμε στους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, για λόγους ασφαλείας:

  • Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους.
  • Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900.
  • Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους.
  • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.