Λίστα Δώρων - Νέα Υπηρεσία ΙΚΕΑ

Λίστα Δώρων - Νέα Υπηρεσία ΙΚΕΑ

Η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει τη Λίστα Δώρων, τη νέα υπηρεσία IKEA. Για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, όπως νέο σπίτι, νέο μέλος στην οικογένεια, γάμο, βάπτιση, πάρτυ ή και για ακόμα περισσότερες χαρούμενες στιγμές, η ΙΚΕΑ σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας Λίστα Δώρων να ενημερώσετε τους φίλους και τους καλεσμένους σας και να αποκτήσετε τον χώρο των ονείρων σας επιλέγοντας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων ΙΚΕΑ.

Χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να δημιουργηθεί η Λίστα Δώρων. Δημιουργείτε τη δική σας Λίστα Δώρων αποκλειστικά στο ikea.gr και αποκτάτε έναν μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορείτε μέσα από τον λογαριασμό σας να αποστείλετε στους αγαπημένους σας μαζί το δικό σας μήνυμα-πρόσκληση.

Εκείνοι μπορούν να μπουν στην αντίστοιχη ενότητα του ikea.gr και να αναζητήσουν με τον κωδικό αυτόν την εκδήλωσή σας και πολύ εύκολα να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν. Στη συνέχεια, μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό που σας έχουν προσφέρει επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 8.000 προϊόντα ΙΚΕΑ στα καταστήματα ΙΚΕΑ αλλά και το ikea.gr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία ΙΚΕΑ Λίστα Δώρων θα βρείτε στο ikea.gr.