Και κάλαντα και δώρα αξίας 150.000€ με το Lidl Plus

Και κάλαντα και δώρα αξίας 150.000€ με το Lidl Plus

Φέτος τα Χριστούγεννα, το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus επιστρέφει με νέο διαγωνισμό και μοιράζει σε 150 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής μοναδικά δώρα που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη.

Τα Χριστούγεννα έρχονται μαζί με τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τις δίπλες, τα φωτάκια… Το καλύτερο όμως, είναι ότι έρχονται και με σούπερ διαγωνισμό από το Lidl Plus που χαρίζει σε 150 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής 100 ηλεκτρικές συσκευές και 50 κουπόνια Lidl Plus αξίας 1.000€ το καθένα.

Από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, οι χρήστες του Lidl Plus που θα κάνουν τα ψώνια τους, σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο, παίρνουν μία συμμετοχή για κάθε 30€ αγορών και άνω. Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν συναρπαστικά δώρα:

  • 50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 20 τηλεοράσεις QLED Samsung UHD 4K Smart
  • 20 κλιματιστικά Toyotomi Izuru
  • 20 ψυγειοκαταψύκτες LG
  • 20 πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων Siemens
  • 20 υπολογιστές HP ProOne

Μα τι υπέροχα νέα! Και ποιος καλύτερος τρόπος να μεταφέρει κανείς χαρμόσυνες ειδήσεις τα Χριστούγεννα, από τα κάλαντα; Η ανακοίνωση του διαγωνισμού έγινε με κάλαντα, αλλά όχι τα γνωστά, έγινε με κάλαντα Lidl Plus! Μαζί, με κάθε γνωστό τραγούδι των γιορτών, θα ακούγεται και το τραγούδι του Lidl Plus. Στη Lidl Ελλάς διασκεύασαν τη μουσική, άλλαξαν τους στίχους και έφτιαξαν ένα μοναδικό video clip, που με το χαρούμενο ρυθμό του και τη χριστουγεννιάτικη αισθητική του, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εορταστική μας διάθεση.

Απολαύστε το βίντεο

Μέσα από καθημερινές προσφορές και δώρα που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες, το Lidl Plus προσφέρει έξυπνες λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και κάνουν την κάθε μέρα να αξίζει. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να εξοικονομήσουν έως και 1000€ ετησίως.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις στο lidlplus.gr.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο ξεχωριστά δώρα!