Η Shell παρουσιάζει τα αποδοτικότερα καύσιμά της

Η Shell παρουσιάζει τα αποδοτικότερα καύσιμά της

Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee σήμερα, σε εκδήλωση για εκπροσώπους του τύπου, παρουσίασε τα νέα και βελτιωμένα Shell V-Power, τα αποδοτικότερα καύσιμα που η Shell έχει δημιουργήσει έως σήμερα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απέδωσαν χαιρετισμό ανώτατα στελέχη της Coral A.E. – Shell Licensee και του Όμιλου Motor Oil, ενώ τα νέα καύσιμα παρουσιάστηκαν στους παρευρισκόμενους από τον Wim Riegman, Shell Business License Manager South Europe και τις Shell Fuel Scientists María Rodríguez-Moyá και Yasmin Hemberger. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Βασίλης Τσόγκας, Marketing Manager της Coral Α.Ε. – Shell Licensee. 

Τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power βενζίνης και diesel καθαρίζουν τον κινητήρα και απομακρύνουν 100% τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοσή του. Οι έλεγχοι πάνω στο καύσιμο έχουν επίσης αποδείξει πως η τακτική χρήση των νέων καυσίμων Shell V-Power προστατεύουν από μελλοντικές επικαθήσεις σε ζωτικά μέρη του κινητήρα. 

Οι καταναλωτές, χρησιμοποιώντας τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power, μπορούν να απομακρύνουν τα ιζήματα από βασικά μέρη του συστήματος καυσίμων του οχήματός τους. Επικαθήσεις που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα παρατηρούνται σε όλες τις τεχνολογίες κινητήρων και μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την αποδοτικότητα και τις επιδόσεις του οχήματος. Αυτό συμβαίνει συχνότερα στις νέες γενιές τεχνολογίας κινητήρων, όπου οι υψηλότερες πιέσεις και θερμοκρασίες λειτουργίας μπορούν να οδηγήσουν σε δημιουργία ιζημάτων σε ζωτικά μέρη του κινητήρα, όπως οι εγχυτήρες καυσίμων. Η απομάκρυνση αυτών των ιζημάτων μπορεί να επαναφέρει στο 100% τη λειτουργία του κινητήρα. 

Ιωάννης Καλογήρου

Ο κ. Ιωάννης Καλογήρου, Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Εταιρειών του Ομίλου Motor Oil, δήλωσε: «Η επένδυση σε ποιοτικότερα προϊόντα, μαζί με την έγκαιρη και ολοκληρωμένη απόκριση στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, αποτελούν στρατηγικές επιλογές για τον Όμιλο Motor Oil. Το σήμα της Shell έχει μια μακρά ιστορία 96 χρόνων στην Ελλάδα και μέσα από την μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το ενδιαφέρον της για την κοινωνία συνεισφέροντας στην οικονομία, μέσω των επενδύσεων και των ευκαιριών απασχόλησης. Τα τελευταία 12 χρόνια, ως Coral πια και θυγατρική του Ομίλου Motor Oil, συνεχίζουμε αυτές τις αξίες». 

Γιώργος Χατζόπουλος

Ο κ. Γιώργος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral Α.Ε. – Shell Licensee, δήλωσε: «Όραμα μας στην Coral είναι να είμαστε ο καλύτερος έμπορος λιανικής όσον αφορά την κινητικότητα και η πρώτη επιλογή του καταναλωτή. Το λανσάρισμα των νέων και βελτιωμένων Shell V-Power ανανεώνει την ηγετική παρουσία της εταιρείας στην αγορά των performance καυσίμων». 

Ο István Kapitány, Global Executive Vice President, Shell Mobility δήλωσε για τα νέα και βελτιωμένα Shell V-Power, «Τα καύσιμα Shell V-Power παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια και σήμερα είναι από τα κορυφαία σε πωλήσεις performance καύσιμα στην αγορά, με το 20%1 του συνόλου των καταναλωτών καυσίμων σε παγκόσμιο επίπεδο να τα επιλέγουν. Μπορεί η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και τα εναλλακτικά καύσιμα να αποτελούν ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς, όμως τα οχήματα με κινητήρες βενζίνης και diesel θα συνεχίσουν να οδηγούνται για αρκετά χρόνια ακόμα. Τα νέα μας καύσιμα Shell V-Power επιτρέπουν τόσο στα οχήματα με παλαιότερουςC όσο και σε εκείνα με νεότερους, εσωτερικής καύσης, κινητήρες να αποδίδουν καλύτερα από οποιοδήποτε καύσιμο έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν». 

Εκτενείς δοκιμές έχουν δείξει ότι η συνεπής χρήση των νέων και βελτιωμένων καυσίμων Shell V-Power μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του κινητήρα και την εξοικονόμση καυσίμου. Η Shell εξασφάλισε επίσης πως όλες οι νέες χημικές ουσίες στα νέα πρόσθετα έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν αποτελεσματικά σε καύσιμα με υψηλότερα ποσοστά βιοκαυσίμων.

María Rodríguez-Moyá

Η María Rodríguez-Moyá, Shell Fuel Scientist, προσέθεσε: «Ύστερα από πέντε χρόνια εκτεταμένων δοκιμών, τόσο στο δρόμο όσο και σε εργαστήρια, μπορούμε πλέον να ισχυριστούμε ότι τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power μπορούν να απομακρύνουν έως και 100% των αποθέσεων στα ζωτικά μέρη του κινητήρα για να επαναφέρουν πλήρως την απόδοσή του». 

Τα Shell V-Power αποτελούν τα μόνα performance καύσιμα που εμπιστεύονται και συνιστούν ορισμένοι από τους ηγέτες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η Scuderia Ferrari, η BMW M series και η Ducati. Τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power θα λανσαριστούν σε πολλαπλές αγορές μέσα στο 2022, ενώ επιπλέον λανσαρίσματα έχουν προγραμματιστεί και για το 2023.