Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά TESAMMANS

Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά TESAMMANS

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει τη νέα συλλεκτική σειρά TESAMMANS, σε συνεργασία με το σχεδιαστικό δίδυμο Raw Color. Η νέα σειρά συνδυάζει τη γνώση της ΙΚΕΑ στην επίπλωση σπιτιού με την καλλιτεχνική προσέγγιση των Raw Color, δημιουργώντας προϊόντα με μίνιμαλ σχήματα και γραφικά μοτίβα που φέρνουν τη ζωντάνια στο χώρο σας.

Η νέα σειρά διαθέτει λευκά είδη, έπιπλα, είδη σερβιρίσματος και διακόσμησης, φωτιστικά και χαλιά, και σας προσκαλεί ανανεώσετε το σπίτι σας με απροσδόκητα χρώματα. Οι Raw Color πειραματίστηκαν συνδυαστικά με έντονες και ουδέτερες αποχρώσεις, δημιουργώντας μια αρμονική χρωματική παλέτα στα προϊόντα της σειράς. 

Στη σειρά TESAMMANS, οι συνδυασμοί των χρωμάτων παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το επιτραπέζιο φωτιστικό με διαβαθμίσεις χρωμάτων για παράδειγμα, διαθέτει μοναδικό design και επίπεδα χρωμάτων που δημιουργούν εντυπωσιακές αντανακλάσεις φωτός. Έτσι, δίνετε χαρακτήρα και στιλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, από το γραφείο μέχρι το σαλόνι.

Ταυτόχρονα, η νέα συλλεκτική σειρά προϊόντων δεν προσφέρει μόνο έντονα και ξεχωριστά σχέδια, αλλά και πρακτικές λύσεις για το σπίτι. Δοκιμάστε το βοηθητικό τραπεζάκι, με κυματιστό σχέδιο, κατασκευασμένο από ατσάλι, το οποίο προσφέρει αποθηκευτικό χώρο κάτω από το καπάκι του. 

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα της συλλεκτικής σειράς TESAMMANS στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο ikea.gr, και χρησιμοποιήστε τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς για να ανανεώσετε και να φωτίσετε το σπίτι σας.