Ella Resorts: Μια νέα πρόταση φιλοξενίας μόλις μια πόρτα μακριά

Ella Resorts: Μια νέα πρόταση φιλοξενίας μόλις μια πόρτα μακριά

Μία νέα πρόταση φιλοξενίας για την Ελλάδα που συνδυάζει την πολυτέλεια με την αυθεντικότητα της χώρας. Αυτό αποτελούν τα Ella Resorts.

Η επιλογή προορισμών που ξεχωρίζουν, καθώς και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών συνθέτουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής για τους επισκέπτες. Εμπειρία που στοχεύει -μεταξύ άλλων- να τους συστήσει, πρωτίστως, στην τοπική παράδοση, αλλά και στην ελληνική κουλτούρα συλλήβδην: αυθεντικά τοπικά στοιχεία δεσπόζουν σε κάθε θέρετρο, από την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μέχρι τη γαστρονομία και καθεμία από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Άλλωστε, η εντοπιότητα είναι έννοια που βρίσκεται βαθιά στον πυρήνα των Ella Resorts, αγγίζοντας ολιστικά τον εκάστοτε προορισμό και μεταμορφώνοντας κάθε ξενοδοχειακή μονάδα σε έναν «οδικό χάρτη» που καλεί τον επισκέπτη να τον ανακαλύψει με όλες του τις αισθήσεις.

Η σεζόν ξεκίνησε, οι πόρτες άνοιξαν και οι επισκέπτες ήδη ανταποκρίνονται στο κάλεσμα - όπως παρακινεί και το ίδιο το όνομα του ομίλου, όνομα που κάνει «άνοιγμα» στον καθένα και δηλώνει πως «όλοι είναι ευπρόσδεκτοι».

Το τρέχον έτος, το ενεργό χαρτοφυλάκιο αποτελείται από 5 παραθαλάσσια adults-only και φιλικά-προς-την-οικογένεια θέρετρα σε Ρόδο και Κέρκυρα.

Κάθε είδος ταξιδευτή, ακόμα και από αποκλίνοντα μεταξύ τους κοινά, μπορεί να απολαύσει μέσα στις μονάδες αυτό που θα καλύψει τα δικά του ενδιαφέροντα, επιθυμίες και ανάγκες, χωρίς ηλικιακά ή εισοδηματικά όρια.

Εκείνοι που επιζητούν στιγμές χαλάρωσης και ρομαντισμού, προσαρμοσμένες μόνο για ενήλικες, μπορούν να βρουν καταφύγιο στα adults-only ξενοδοχεία και να περάσουν τον χρόνο τους χαλαρώνοντας στο σπα ή δίπλα στο υγρό στοιχείο, ανεβάζοντας παλμούς στο γυμναστήριο ή σε κάποιο από τα γήπεδα τένις ή πάντελ ή γνωρίζοντας κόσμους γεύσεων σε κάποιο από τα εστιατόρια και μπαρ. Από την άλλη, τα οικογενειακά resorts προσφέρουν πιο περιπετειώδεις και διασκεδαστικές διακοπές, μέσω δραστηριοτήτων για… παιδιά από 0-99 ετών, αλλά και aqua parks και προγράμματα ψυχαγωγίας για τους μικρούς, αλλά και τους μεγαλύτερους επισκέπτες.

Γαστριμαργικές δημιουργίες σερβίρονται σε καθένα από τα Ella Resorts: μενού που φέρουν υπογραφή σεφ που έχουν διακριθεί με Michelin αστέρι αποτελούν εγγύηση ποιότητας, αλλά και πολυποικιλότητας που διασφαλίζει ότι όλοι θα μείνουν με την πιο γλυκιά επίγευση διαμονής.

Απόστολος Τραστέλης, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Θάνος Στασινός ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της γαστρονομικής εμπειρίας, όχι μόνο στα a la carte, αλλά ακόμα και στα μπουφέ εστιατόρια.

Αυτή η ευρέος φάσματος ικανότητα των Ella Resorts να απευθύνονται σε κάθε γούστο και σε όλους του λάτρεις των ταξιδιών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα και συνάμα μια από τις πιο δυνατές καθημερινές προκλήσεις, μιας και χρειάζεται ευελιξία, φαντασία και προσαρμοστικότητα στο εκάστοτε concept.

Σταθερή προτεραιότητα και βασικό πυλώνα της στρατηγικής ανάπτυξης των Εlla Resorts αποτελούν και οι νέες επενδύσεις. Μέσα στους επόμενους μήνες, δύο νέα θέρετρα σε Κέρκυρα και Κρήτη αναμένεται να αρχίσουν να υποδέχονται επισκέπτες από κάθε άκρη της γης, «κλείνοντας» το μάτι συνάμα και στην ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου, όπου νέες μονάδες πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, ενισχύεται η βεντάλια υπηρεσιών που παρέχονται, με νέα ξενοδοχειακά προϊόντα να λανσάρονται διαρκώς, ώστε κάθε διαμονή να είναι γεμάτη με καινούριες, ξεχωριστές εμπειρίες.

Η δέσμευση των Ella Resorts στην ανάδειξη της εντοπιότητας επισφραγίζεται και από τη στήριξη στην εκάστοτε τοπική κοινωνία. Αναπόσπαστο κομμάτι του ομίλου είναι οι άνθρωποί του και ζητούμενο η σταθερή τους αφοσίωση, ώστε να επιτυγχάνεται κάθε ομιλικός στόχος με άμεσο αποδέκτη τον ίδιο τον επισκέπτη.

Σε απόλυτο συγχρονισμό με τις τάσεις της εποχής, προμετωπίδα των Ella Resorts αποτελεί η υιοθέτηση υπεύθυνων πρακτικών που ενισχύουν την αειφορία και τη βιωσιμότητα.

Τα Ella Resorts βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διαχείρισης ενέργειας, εμβαθύνοντας σε καινοτόμες τεχνολογίες και συστήματα σε μια προσπάθεια να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενσωματώνοντας ανανεώσιμες πηγές και πρωτοποριακές βιώσιμες πρακτικές και πρωτοπορώντας προς ένα πιο πράσινο μέλλον που εκτείνεται και έξω από τα τείχη των θερέτρων, δημιουργώντας αλυσιδωτό αντίκτυπο αυτής της θετικής αλλαγής.

Οι επισκέπτες, φυσικά, δε μένουν αμέτοχοι, με τα Ella Resorts να επενδύουν στην εκπαίδευσή τους, επεκτείνοντας περαιτέρω την αλυσίδα της αλλαγής. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε Ella Resorts.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε Ella Resorts.