Βιοκαρπέτ: Καμία συζήτηση για την είσοδο του κρατικού Fund της Σαουδικής Αραβίας

Βιοκαρπέτ: Καμία συζήτηση για την είσοδο του κρατικού Fund της Σαουδικής Αραβίας

Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση σχετικά με το ενδεχόμενο εισόδου του κρατικού Fund της Σαουδικής Αραβίας στο μετοχικό κεφάλαιο της Βιοκαρπέτ, αναφέρει η εισηγμένη σε ανακοίνωση της σήμερα σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα. 

"Αν και όταν υπάρξουν συζητήσεις, θα ανακοινωθούν επισήμως από την εταιρεία", αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Αναλυτικά, η εταιρεία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε σημειώνει στην ανακοίνωση της "ότι στο παρελθόν η θυγατρική της εταιρία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε έχει αναλάβει έργα στην Σαουδική Αραβία, όπως το μεγάλο εμβληματικό έργο Tadawul Tower και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να αναλάβει νέα έργα.

Το δημοσίευμα σχετικά με την κατασκευή  παραγωγικής μονάδας αλουμινίου στην Σαουδική Αραβία, από τη θυγατρική της εταιρία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε, για την υποστήριξη του πολύ μεγάλου Project οικολογικής πόλης, που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας δηλώνουμε ότι δεν ισχύει.

Επίσης σχετικά με το ενδεχόμενο εισόδου του κρατικού Fund της Σαουδικής Αραβίας στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης εταιρίας Βιοκαρπέτ Α.Ε. που αναφέρετε στο ίδιο δημοσίευμα, κατηγορηματικά δηλώνουμε, ότι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και  αν και όταν υπάρξουν συζητήσεις, θα ανακοινωθούν επισήμως από την εταιρία".