Τροχαία Θεσσαλονίκης: Ενισχύεται με 100 αστυνομικούς, ελικόπτερο και drones

Τροχαία Θεσσαλονίκης: Ενισχύεται με 100 αστυνομικούς, ελικόπτερο και drones

Με επιπλέον 100 αστυνομικούς σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και σε εξοπλισμό, όπως με ελικόπτερο και εναέρια μέσα επιτήρησης κυκλοφορίας, θα ενισχυθεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον ίδιο με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τον υπερυψωμένο αυτοκινητόδρομο (Fly Over) και το κυκλοφοριακό της πόλης

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα μέτρα που δρομολογούνται, προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο ζητήματα που τυχόν ανακύψουν με παρεμβάσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν αναλυτικά το αμέσως επόμενο διάστημα για να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες.

Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην υλοποίηση του έργου προκειμένου να αναληφθούν από πλευράς τους οι κατάλληλες πρωτοβουλίες -στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους- που θα επιτρέψουν στην Τροχαία να διαδραματίσει το ρόλο της.

Η κυβέρνηση δρομολογεί έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών 

Η Κυβέρνηση δρομολογεί σημαντικά έργα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα τη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, ωστόσο κατά τη διάρκεια της υλοποίησής τους πιθανόν να προκαλέσουν τυχόν αρρυθμίες, υπογράμμισε ο Γ. Οικονόμου.

Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία πρόκειται, στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους, να καταβάλουν την απαραίτητη προσπάθεια προκειμένου τα όσα ζητήματα προκύψουν, να αμβλυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Μάνος Λογοθέτης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος, Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος, Σπυρίδων Σκλάβος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κυρία, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.