Πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Τον χτύπησαν αναρχικοί, όλοι έχουν ταυτοποιηθεί
Eurokinissi
Eurokinissi
Επίθεση κατά Βαρουφάκη

Πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Τον χτύπησαν αναρχικοί, όλοι έχουν ταυτοποιηθεί

Έχουν ταυτοποιηθεί όλοι όσοι συμμετείχαν στην επίθεση κατά του προέδρου του ΜΕΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια, σύμφωνα με τον πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Μιλώντας για την «απαράδεκτη» όπως την χαρακτήρισε, επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στα Εξάρχεια έχει βελτιωθεί σημαντικά και πως οι συγκεκριμένοι που επιτέθηκαν στον αρχηγό του ΜΕΡΑ25, θα συλληφθούν όλοι καθώς έχουν ταυτοποιηθεί.

«Ήταν μπαχαλάκηδες, ήταν αναρχικοί» αυτοί που επιτέθηκαν στον Γ. Βαρουφάκη, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, μιλώντας στο MEGA σχετικά με την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι οι συγκεκριμένοι δράστες δεν ήταν μπράβοι της νύχτας «αλλά μπαχαλάκηδες, ήταν αναρχικοί».

«Αυτά τα παιδιά έχουν προσαχθεί πολλές φορές για επεισόδια», δήλωσε.

Ανέφερε μάλιστα ότι ένας από τους αναρχικούς, αυτός που έχει ήδη συλληφθεί φέρεται να κατέγραψε με το κινητό του τη στιγμή της επίθεσης και «παρόλο που κατέγραφε με την κάμερα, χτύπησε κι αυτός» τον πρόεδρο του κόμματος.

«Έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα άτομα. όλοι αυτοί που συμμετείχαν σε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια να χτυπήσουν έναν αρχηγό πολιτικού κόμματος. Θα τους συλλάβουμε όλους γιατί πλέον ξέρουμε ποιοι είναι», σημείωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Δεν έχουν καμία σχέση αυτοί οι μπαχαλάκηδες με τους πολίτες που διαμαρτύρονται

Τοποθετήθηκε σχετικά και με τις μεγάλες διαδηλώσεις για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. «ο κόσμος που διαμαρτύρεται γι' αυτό πού έγινε σωστά διαμαρτύρεται», είπε ο Γ. Καλλιακμάνης, διευκρινίζοντας ότι «δεν έχουν καμία σχέση αυτοί οι μπαχαλάκηδες με τους πολίτες που διαμαρτύρονται».

«Να τους διαχωρίσουμε από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες. Αυτός που κρατάει τη μολότοφ και την πετάει σε αστυνομικό δεν έχει σχέση με αυτόν που διαδηλώνει ήσυχα», είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ, ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων σε εστιατόριο στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Διαβάστε ακόμα:

Γ. Βαρουφάκης: O τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη