Προβλήματα σε Ηλεκτρικό και Τραμ  λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Προβλήματα σε Ηλεκτρικό και Τραμ λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης

Προβλήματα σε Ηλεκτρικό και Τραμ λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε τις τελευταίες ώρες την Αττική.  Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, μέρος του δικτύου τόσο του Ηλεκτρικού, όσο και του Τραμ πλημμύρισε, με συνέπεια η κυκλοφορία να διεξάγεται σε ορισμένα τμήματα.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ: 

Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς  - Φάληρο - Πειραιάς και Ταύρος - Κηφισιά - Ταύρος, λόγω εισροής υδάτων στη Γραμμή στην περιοχή μεταξύ Φαλήρου - Μοσχάτου.  Εκτός λειτουργίας είναι προσωρινά οι σταθμοί  Μοσχάτο και Καλλιθέα.

Στη Γραμμή 7 του Τραμ Ασκληπιείο Βούλας- Αγία Τριάδα Πειραιά η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Παλαιό Δημαρχείο  - ΣΕΦ, λόγω εισροής υδάτων στον τροχιόδρομο στις περιοχές της Γλυφάδας και του Πειραιά.