Παραδόθηκε στις Αρχές ο Απόστολος Λύτρας
Eurokinissi / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Eurokinissi / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Παραδόθηκε στις Αρχές ο Απόστολος Λύτρας

Παραδόθηκε στο ΑΤ Παλλήνης ο Απόστολος Λύτρας, το απόγευμα της Τετάρτης (19/6), μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα, μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, για την ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του.

Την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση ζήτησε το θύμα του ξυλοδαρμού, η σύζυγος του Λύτρα, μέσω του δικηγόρου της, Θέμη Σοφού από την ανακρίτρια, μετά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην οικία της συζύγου του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια, έχουν αντικατασταθεί με προσωρινή κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Δικαστήριο.


Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειες της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ. Λύτρα μετά την προσαγωγή του από τους αστυνομικούς, όπως και στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ. Λύτρα.

Ο δικηγόρος του γνωστού ποινικολόγου, ανέφερε ότι το γραφείο του κ. Λύτρα είχε έρθει σε συνεννόηση με την 37χρονη σύζυγό του προκειμένου άνθρωποι από το περιβάλλον του να πάρουν πράγματά του. Δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο, ουδέποτε εστάλη απειλητικό μήνυμα, όλα είναι μία παρεξήγηση, τόνισε ο δικηγόρος του ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής.