ΕΛ.ΑΣ: Έλεγχοι παραβατικότητας ανηλίκων σε Γλυφάδα και Βούλα - Προσαγωγές έξι ατόμων
Φωτογραφία Αρχείου
Φωτογραφία Αρχείου

ΕΛ.ΑΣ: Έλεγχοι παραβατικότητας ανηλίκων σε Γλυφάδα και Βούλα - Προσαγωγές έξι ατόμων

Σε συλλήψεις 10 ανηλίκων προχώρησαν οι Αρχές την Παρασκευή (13/04), ενώ έγιναν εκατοντάδες έλεγχοι, κυρίως σε Γλυφάδα και Βούλα. Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη βία ανηλίκων με εντατικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την Παρασκευή έγινε έλεγχος από αξιωματικούς και στελέχη της Διεύθυνσης Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με στελέχη της ΟΠΚΕ, στο skate park που βρίσκεται στη Βούλα, καθώς στο σημείο είχαν κλείσει στις 22:00 ραντεβού δύο ομάδες από διαφορετικά σχολεία της περιοχής, προκειμένου να στήσουν καυγά.

Οι αστυνομικοί έφτασαν νωρίτερα στο σημείο και αποτέλεσμα των ελέγχων που έκαναν ήταν να προβούν σε πέντε προσαγωγές ανηλίκων και ενός ενήλικα. Μάλιστα, στην κατοχή του ενός ανηλίκου βρέθηκε και μια μάσκα full face. Στη θέα των αστυνομικών οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή.

Την Παρασκευή έγιναν επίσης, 526 έλεγχοι πανελλαδικά από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και δέκα συλλήψεις ανηλίκων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων, αλλά και εννέα προσαγωγές.