Δίκη Άλκη Καμπανού: Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων προτείνει η εισαγγελέας

Δίκη Άλκη Καμπανού: Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων προτείνει η εισαγγελέας

Την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 'Αλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, προτείνει η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας τη μαραθώνια αγόρευσή της που κράτησε 3 μέρες.

Συγκεκριμένα, πρότεινε την ενοχή του 1ου για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας φίλου του Άλκη, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας δεύτερου νεαρού. Για τον 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 9ο, 11ο και 12ο πρότεινε την ενοχή τους για ανθρωποκτονία με δόλο του Άλκη, απόπειρα ανθρωποκτονίας του φίλου του, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας του δεύτερου νεαρού τραυματία.

Για τον 10ο πρότεινε την ενοχή του για ανθρωποκτονία με δόλο του Άλκη, απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο του φίλου του και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο του δεύτερου νεαρού.

Για τον 6ο και 8ο πρότεινε ενοχή για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με δόλο του Άλκη, συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του φίλου του και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας του δεύτερου νεαρού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όλοι κατηγορούνται για επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο και για κατοχή και χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.