Άρτα: Ο 38χρονος σκότωσε τον πατέρα του

Άρτα: Ο 38χρονος σκότωσε τον πατέρα του

Τον 65χρονο πατέρα του σκότωσε ο 38χρονος γιος, όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς αφότου διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 65χρονου επήλθε από τραύμα στο κεφάλι το οποίο προέκυψε από πέτρα. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης (20/09), ο 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε κοντινή απόσταση ο γιος του καλά στην υγεία του.

Ειδικότερα, αφότου ο 38χρονος ομολόγησε, υπέδειξε το σημείο όπου βρέθηκε, όπως και το ΙΧ. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του τού επιτέθηκε και προσπάθησε να τον σκοτώσει. 

Η εξαφάνιση

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του στον δρόμο Τυμφρηστού - Καρπενησίου, δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, και έπειτα πήρε εξιτήριο. Έκτοτε τα ίχνη πατέρα και γιου αγνοούνται έως την Τρίτη οπότε και βρέθηκε νεκρός ο πατέρας και ζωντανός ο γιος.