Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, 18:36

-A +A

Τοra: Eύκολη και γρήγορη μεταφορά χρημάτων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, 18:36
Τοra: Eύκολη και γρήγορη μεταφορά χρημάτων στα καταστήματα ΟΠΑΠ
-A +A

 

Μια νέα υπηρεσία για μεταφορά χρημάτων είναι διαθέσιμη σε χιλιάδες καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, αφού κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επισκεφθεί ένα πιστοποιημένο για την παροχή της υπηρεσίας κατάστημα ΟΠΑΠ και να στείλει ή να λάβει εύκολα και γρήγορα, έως και 600 ευρώ μετρητά με σταθερή προμήθεια 4,5 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού αποστολής.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για το κοινό καθημερινά μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο με τη διαδικασία να είναι απλή και να διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος έχοντας μαζί του μόνο την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, ενημερώνει τον υπάλληλο του καταστήματος ΟΠΑΠ για το ποσό που επιθυμεί να στείλει, καθώς και το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη.

Κατόπιν, καταβάλλει σε μετρητά το ποσό προς μεταφορά και τα έξοδα της υπηρεσίας, και παραλαμβάνει απόδειξη της συναλλαγής στην οποία αναγράφεται ένας μοναδικός 10-ψήφιος κωδικός αναφοράς.

Τέλος, επικοινωνεί τον κωδικό αυτό στον παραλήπτη, προκειμένου ο τελευταίος να παραλάβει τα χρήματα.

Με το σχετικό 10-ψήφιο κωδικό αναφοράς καθώς και την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, ο παραλήπτης μπορεί να παραλάβει άμεσα το ποσό από ένα πιστοποιημένο για την παροχή της υπηρεσίας κατάστημα ΟΠΑΠ, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Η νέα υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων έρχεται να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες Tora που είναι ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, όπως η πληρωμή λογαριασμών, οφειλών δημοσίου, κ.α. ή η ανανέωση χρόνου ομιλίας για οποιαδήποτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και οι οποίες διατίθενται μέσω των tora Wallet και tora Direct, θυγατρικών εταιρειών του ομίλου ΟΠΑΠ. 

-A +A
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα