Τη στήριξή του στο Οικονομικό Επιμελητήριο εξέφρασε ο Χ. Θεοχάρης

Τη στήριξή του στο Οικονομικό Επιμελητήριο εξέφρασε ο Χ. Θεοχάρης

Τη στήριξή του στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του ΟΕΕ Κωνσταντίνο Κόλλια.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που έκρινε παράνομη και αντισυνταγματική την ένταξη των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων στον ΕΦΚΑ.

Στο πλαίσιο των συναντήσεών του με τους παραγωγικούς φορείς, με αντικείμενο ζητήματα φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών, ο κ. Θεοχάρης ενημερώθηκε για το κλίμα που επικρατεί στην αγορά και για το κατά πόσο η απόφαση του ΣτΕ - που έκρινε επίσης παράνομη την εισφορά 20% - θα επηρεάσει τους οικονομικούς κλάδους ανά την Ελλάδα.

Ο κ. Κόλλιας παρουσίασε τις προτάσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τα θέματα των κόκκινων δανείων, της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ ο κ. Θεοχάρης δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό του επιμελητηρίου μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη Βουλή. Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα καταθέσει και ο ίδιος τις προτάσεις του - όταν ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του με τους παράγοντες της αγοράς - για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την οικονομία.