Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge φέρνουν Cosmote, Γερμανός και Vodafone

Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge φέρνουν Cosmote, Γερμανός και Vodafone

Από τις 11 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Cosmote, του Γερμανού και της Vodafone τα νέα 4G+ Smartphones Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, τα οποία παρουσιάστηκαν την Κυριακή στο Mobile World Congress 2016 στη Βαρκελώνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν τα δύο νέα Galaxy Smartphones στην ιστοσελίδα της Cosmote και στην ιστοσελίδα της Γερμανός και να τα πάρουν πρώτοι, πριν την επίσημη ημέρα πωλήσεώς τους. Μαζί θα πάρουν εντελώς δωρεάν τη μάσκα εικονικής πραγματικότητας Samsung Gear VR. Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge θα διατίθενται από το Μάρτιο στα 729 ευρώ και στα 829 ευρώ αντίστοιχα σε μαύρο, άσπρο και χρυσό, σε όλα τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός.

Και οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και γυαλί, με ανθεκτικό περίβλημα, αλλά και διπλές καμπύλες στο πίσω μέρος για άνεση στο κράτημα. Τα Samsung Galaxy S7 & S7 edge εξοπλίζονται με Super AMOLED οθόνες αφής 5,1'' και 5,5'' αντίστοιχα, διαθέτουν πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 820 της Qualcomm, αναβαθμισμένες κάμερες, μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση & fast charging, αλλά και κάρτα microSD. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε νερό και σκόνη, ενώ χάρη στις ενσωματωμένες λειτουργίες τους, κάνουν την εμπειρία του Gaming καλύτερη από ποτέ.

Οι δύο νέες Samsung Galaxy συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία 4G+ του δικτύου της Cosmote, παρέχοντας πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 375Mbps.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η Vodafone τα νέα CAT9 Samsung Galaxy S7 edge και S7, τα οποία υποστηρίζουν 4G++ ταχύτητες έως και 375Mbps, σε συνδυασμό με το εξελισσόμενο δίκτυο της Vodafone, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA).

Όσοι προπαραγγείλουν μέχρι 10 Μαρτίου το Samsung Galaxy S7 edge ή το Samsung Galaxy S7 στο www.vodafone.gr θα έχουν τη δυνατότητα να τo παραλάβουν σπίτι τους, πριν το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής και να αποκτήσουν το Samsung Gear VR, αξίας €99.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 edge & S7 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 11 Μαρτίου στην τιμή των 829€ και 729€ αντίστοιχα.