Reggeborgh: Προσπάθεια εξωθεσμικής πίεσης των εποπτικών αρχών

Reggeborgh: Προσπάθεια εξωθεσμικής πίεσης των εποπτικών αρχών

Την αντίδραση «κύκλων» που εκπροσωπούν στην Ελλάδα την Ολλανδική εταιρεία Reggeborgh προκάλεσε η ανακοίνωση – παρέμβαση των βασικών μετόχων της Ελλάκτωρ Δ. Μπάκου και Ι. Καϋμενάκη με την οποία καταγγέλουν για ολιγωρία τις εποπτικές αρχές σε σχέση με τις καταγγελίες που έχουν υποβληθεί. Σύμφωνα την πλευρά της Reggeborgh η ανακοίνωση των εταιρειών Greenhill και Kiloman έχει στόχο να πιέσει εξωθεσμικά τις εποπτικές αρχές για υποθέσεις που είναι γνωστές και έχουν κλείσει.

Όπως χαρακτηριστικά διοχετεύεται από κύκλους της ολλανδικής εταιρείας «αφού πρώτα έκαναν επιλεκτική διαρροή τμήματος ιδιωτικής συμφωνίας, που το σύνολο της είναι σε γνώση των εποπτικών αρχών και για την οποία έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και ανακοινώσεις, κατόπιν έβγαλαν “θυμωμένη ανακοίνωση” για να αυτό-επιβεβαιώσουν τον εαυτό τους!
Παρ’ ότι γνωρίζουν ότι όσα μονότονα επαναλαμβάνουν έχουν κριθεί και απορριφθεί αρμοδίως (με πιο πρόσφατη την απόρριψη και της τελευταίας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων τους από το Πρωτοδικείο Αθηνών), εξακολουθούν στον ίδιο τόνο, με μόνο στόχο να πιέσουν εξωθεσμικά τις εποπτικές αρχές!

Την ουσία της υπόθεσης την έχει όμως απαντήσει η επιχειρηματική πραγματικότητα της εταιρίας σήμερα, η οποία προχωρά με ασφάλεια στην επόμενη ημέρα, προς όφελος των μετόχων, των εργαζομένων της και της εθνικής οικονομίας».