Πάσχα; Ναι, στα Public, με δώρα για όλους

Πάσχα; Ναι, στα Public, με δώρα για όλους

Το Πάσχα πλησιάζει, αλλά ευτυχώς υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να προλάβουμε να κάνουμε τις επιλογές μας για τα πασχαλινά δώρα. Για εμάς, τους αγαπημένους και τους φίλους μας. Και φέτος, ο πιο σίγουρος προορισμός για τα δώρα αυτά, είναι το Public, όπου μπορούμε να βρούμε τα πάντα, εκτός από το ...αρνί.

Λαμπάδες, δώρα για τα βαφτιστήρια και τα παιδιά, το άλλο μας μισό, όλα είναι εκεί, ακόμη και οικιακές συσκευές, ή και εξειδικευμένα προιόντα για όσους επιλέξουν μια πασχαλινή απόδραση. Και μας περιμένουν. Πάμε λοιπόν μια βόλτα «από κοντά» για να βρούμε όλα τα πασχαλινά «απαραίτητα»...

Παραδοσιακά, η βόλτα μας ξεκινά από τις λαμπάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ένα must των πασχαλινών προτάσεων του Public.

Αναζητώντας το κερί που θα έχουμε ή θα προσφέρουμε για το βράδυ της Ανάστασης, μπορούμε να ψάξουμε ανάμεσα στις περίτεχνες χειροποίητες λαμπάδες. Για τα παιδιά, μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με την ηλικία τους. Τα μικρότερα παιδιά περιμένουν σίγουρα μία παιχνιδολαμπάδα, ενώ τα μεγαλύτερα θα αγαπήσουν τη χειροποίητη παιδική λαμπάδα.

Ας συνεχίσουμε με στα δώρα, ξεκινώντας από αυτά για τους μικρούς μας φίλους. Η περίοδος που έρχεται είναι μία από τις καλύτερες για τα παιδιά. Διακοπές από το σχολείο, ελεύθερος χρόνος και -φυσικά- πολλά δώρα! Για όλα αυτά, φροντίζει το Public, με μια ανεξάντλητη σειρά επιλογών σε παιχνίδια για το βαφτιστήρι, το ανιψάκι, το ξαδερφάκι ή τον γιο και την κόρη: ανάμεσά τους LEGO, Playmobil, επιτραπέζια, λούτρινα και ό,τι άλλο επιθυμούν ή ζητήσουν τα παιδιά. Αλλά και εκτός από παιχνίδια, εξαιρετικό δώρο για το Πάσχα, και για όλες τις ηλικίες, παραμένουν και τα βιβλία με επιλογές μέσα από τις προσεκτικές επιλογές της μεγάλης συλλογής του Public.

Τα μεγαλύτερα παιδιά που λατρεύουν το gaming μπορούμε να αναζητήσουμε μία κονσόλα, από την πληρέστατη συλλογή του Public, ή ένα νέο παιχνίδι ή αξεσουάρ για το gaming setup τους. Για τους πιο σπορτίφ νέους (και μεγαλύτερους) μια εξαιρετική επιλογή είναι και το ηλεκτρικό πατίνι που κάνει «θραύση» τον τελευταίο καιρό, και με το οποίο όλοι θα κάνουν βόλτες παντού.

Για τους που μεγάλους τώρα, βρήκαμε δύο προτάσεις: η μία είναι ένα tech gadget, όπως ένα smartphone ή tablet, ενώ η άλλη είναι ένα χρήσιμο lifestyle δώρο, όπως ένα lunch bag ή ένα μπουκάλι θερμός.

Κι αν οι προτάσεις αυτές δεν αρκούν, με ένα κλικ στο Public.gr μπορούμε να εντοπίσουμε εκατοντάδες άλλες προτάσεις και ιδέες. Οι επιλογές στο site και στα καταστήματα Public είναι αμέτρητες! Ο καθένας ανάλογα τις ανάγκες του, τα hobbies και το γούστο του βρίσκει αυτό που πραγματικά θέλει! Αλλά και γι’ αυτούς που δεν επιλέγουν τις διαδικτυακές αγορές, το μεγάλο δίκτυο των καταστημάτων Public, είναι στη διάθεσή τους για να τους εξυπηρετήσει. Εκεί, το εξειδικευμένο προσωπικό θα τους κάνει προτάσεις δώρων ανάλογα με την περίσταση, ακόμη και για το πιο ...απαιτητικό βαφτιστήρι!

Το φετινό Πάσχα «πέφτει» στις 24 Απριλίου. Ίσως, οι μέρες να μας φαίνονται αρκετές για τις αγορές των δώρων, σίγουρα όμως ...δεν είναι. Ο χρόνος περνά γρήγορα. Γι’ αυτό «ελάτε» τώρα στο νέο Public.gr ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα, όσο είναι καιρός! Θα βρείτε αυτό που εσείς αναζητάτε!