NBG Success Stories: Apifon

NBG Success Stories: Apifon

Η  Apifon είναι μια εταιρία τεχνολογίας που σχεδιάζει και αναπτύσσει υπηρεσίες business messaging. Με την Apifon οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τη πελατειακή τους βάση, να σχεδιάζουν και να παρακολουθούν τις διαφημιστικές εκστρατείες τους και να χρησιμοποιούν αυτοματισμούς για να αυξήσουν τα έσοδα και να βελτιώσουν στο μέγιστο την εμπειρία των πελατών τους.

Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η Apifon σημειώνει σημαντικές συνεργασίες με κολοσσούς της τεχνολογίας. Η διάκρισή της από τη Google στο πρόγραμμα RCS Business Messaging -τον διάδοχο του SMS- μεταξύ εταιρειών παγκόσμιας εμβέλειας συνιστά ορόσημο για εκείνη. Πρόσφατα η εταιρεία σύναψε συνεργασία και με την IBM, αποτελώντας την πρώτη ελληνική εταιρεία που μπαίνει στο marketplace της και παρέχει Viber υπηρεσίες στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της.

«Η συμμετοχή της Apifon στο πρόγραμμα NBG Business Seeds προσέδωσε κύρος και αναγνωρισιμότητα στη δραστηριότητά της, συνέβαλλε στην δικτύωσή της και διαμόρφωσε όρους και προϋποθέσεις για την πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, παράγοντες που σε συνδυασμό με τη δυναμική της συμβάλλουν στην εξέλιξή της» αναφέρει ο CEO της εταιρείας, Κωνσταντίνος Στρουμπάκης.