Μασούτης: Το 30% των ετήσιων κερδών στους εργαζομένους

Μασούτης: Το 30% των ετήσιων κερδών στους εργαζομένους

Το 30% των καθαρών κερδών του 2020 αποφάσισε να διανείμει η «Μασούτης» στους εργαζομένους της που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη δύσκολη εποχή, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Γιάννης Μασούτης.

«Μαζί, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στην απίστευτη πίεση που δέχθηκε και δέχεται καθημερινά, η λειτουργία των καταστημάτων μας και γι’ αυτό, θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά την καθεμία και τον καθένα από εσάς», αναφέρει ο κ. Μασούτης.

«Ως έμπρακτη αναγνώριση της ουσιαστικής συμβολής σας, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι το 30% των ετήσιων καθαρών κερδών της εταιρείας μας θα διατεθεί τον Δεκέμβριο ως επιπρόσθετη παροχή, στους εργαζόμενους της 1ης γραμμής των καταστημάτων που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία, σε αυτήν τη δοκιμασία», τονίζει στην επιστολή του προς τους εργαζόμενους για την υπέρμετρη προσπάθεια που καθημερινά καταβάλουν προκειμένου να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς ελλείψεις τα 333 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

«Πρόκειται για μια ενέργεια πραγματικά πρωτοφανή σε μέγεθος για τα ελληνικά δεδομένα. Οι κρίσιμες συνθήκες, όμως, απαιτούν και γενναιόδωρες αποφάσεις και ο κ. Μασούτης αποδεικνύει έμπρακτα ότι στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σε μια περίοδο που η ελληνική οικονομία πλήττεται βαθιά, ο διευθύνων σύμβουλος της Μασούτης δίνει ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας αλλά και συλλογικότητας. Δίνει φωτεινό παράδειγμα υγιούς επιχειρείν που θέτει τον Άνθρωπο στο επίκεντρο της επιχειρηματικής λειτουργίας και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο δηλώνει το ‘ευχαριστώ’ και το σεβασμό τους στους ανθρώπους του», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.