Κτήμα Σεμέλη: Απέσπασε 61 βραβεία και διακρίσεις

Κτήμα Σεμέλη: Απέσπασε 61 βραβεία και διακρίσεις

Εξήντα ένα επιπλέον βραβεία (εκ των οποίων 14 χρυσά) και διακρίσεις πρόσθεσε, μέσα στο 2018, το Κτήμα Σεμέλη στο ενεργητικό του, καθώς ξεχώρισε σε 10 διαγωνισμούς παγκοσμίου επιπέδου και τοποθετήθηκε για άλλη μια φορά στην κορυφή της οινοποιητικής πυραμίδας. Το brand από τη Νεμέα έκανε αισθητή την παρουσία του σε Αγγλία, Καναδά, Γερμανία και Γαλλία, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ελληνικού κρασιού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά του.

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, το Σεμέλη είναι ένα από τα πρώτα οινοποιεία στην Ελλάδα που επένδυσαν στον οινοτουρισμό. Σε ένα περιβάλλον φυσικής ομορφιάς, το Κτήμα με τις πολλαπλές δράσεις στους χώρου του, επιχειρεί να προσφέρει μια μοναδική «εμπειρία φιλοξενίας» σε ταξιδιώτες και φίλους του κρασιού από όλη την υφήλιο.

Μια μεγάλη αίθουσα υποδοχής, χωρητικότητας 300 ατόμων, φιλοξενεί τους φίλους και επισκέπτες του Κτήματος. Η διαμόρφωση του χώρου προβλέπει δύο «κόμβους» γευσιγνωσίας, έναν για μεγάλα γκρουπ, όπου μπορούν να δοκιμαστούν όλες οι ετικέτες του Κτήματος, και ένα μικρότερο, για πριβέ συναντήσεις.

Το οινοποιείο διαθέτει επίσης εστιατόριο χωρητικότητας 25 ατόμων και μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα στον κάμπο της Νεμέας έως και τη Ζήρεια και τους γύρω ορεινούς προορισμούς. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1 ώρας και 30 λεπτών από την Αθήνα και παρέχει εύκολη πρόσβαση στους αρχαιολογικούς χώρους, τα ιστορικά και τα πολιτιστικά μνημεία με παγκόσμια εμβέλεια, όπως ο Ναός του Δία, το Αρχαίο Στάδιο και το Μουσείο της Αρχαίας Νεμέας, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, η ακρόπολη των Μυκηνών, η γοητευτική νεοκλασική πόλη του Ναυπλίου, καθώς και το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.