Σφακιανάκης: Πρόθεση συμμετοχής σε διαγωνισμό ανοικτής διαδικασίας της ΔΕΗ

Σφακιανάκης: Πρόθεση συμμετοχής σε διαγωνισμό ανοικτής διαδικασίας της ΔΕΗ

Στο διαγωνισμό ανοικτής διαδικασίας της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ΑΕ πρόκειται να συμμετάσχει η Σφακιανάκης, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 05/07/2017, ως και στις τυχόν μεταθέσεις της ημερομηνίας διενέργειας ή και στις επαναλήψεις του εν λόγω διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια “Δύο (2) ειδών καινούριων πετρελαιοκίνητων φορτηγών οχημάτων ωφέλιμου φορτίου 900kg τουλάχιστον: Είδος 1: «Μονοκάμπινο ανοικτού τύπου 4Χ4, τεμάχια 28» και Είδος 2: «Διπλοκάμπινο ανοικτού τύπου 4Χ4, τεμάχια 77» και συγκεκριμένα για το Είδος 2: «Διπλοκάμπινο ανοικτού τύπου 4Χ4, τεμάχια 77».

Υπενθυμίζεται στις ανώνυμες εταιρείες που είναι μέτοχοι της εταιρείας ότι εφόσον δεν έχουν ονομαστικοποιήσει, κατά τα οριζόμενα στο ανωτέρω Π.Δ., τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου δεν μπορούν να ασκήσουν τα απορρέοντα από τις μετοχές αυτές δικαιώματα παράστασης και ψήφου στις Γ.Σ. της εταιρείας καθώς και τα κάθε είδους σχετικά περιουσιακά δικαιώματα.