Η Κωτσόβολος παρουσίασε λύσεις Airbnb στο πρώτο BnB Guest Conference

Η Κωτσόβολος παρουσίασε λύσεις Airbnb στο πρώτο BnB Guest Conference

Παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό των σπιτιών, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας αλλά και προσιτές οικονομικά, η εταιρεία Κωτσόβολος συμμετείχε στο πρώτο BnB Guest Conference, το πρώτο συνέδριο που καταπιάστηκε με την αγορά της Οικονομίας Διαμοιρασμού & της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης.

Η Κωτσόβολος συμμετείχε στο συνέδριο προτείνοντας τόσο value-for-money λύσεις, όσο και λύσεις που θα βοηθήσουν να «ανεβούν επίπεδο» και να αναγνωριστούν τα καταλύματα ως Airbnb Plus.

Στο συνέδριο BnB Guest Conference η Κωτσόβολος παρουσίασε το Airbnb του Μέλλοντος. Όσοι το επισκέφτηκαν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την πόρτα του καταλύματος και να ανοίξουν έναν νέο κόσμο τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είδαν και έμαθαν στην πράξη πως μπορεί κανείς να ελέγχει τα φώτα, να παίζει μουσική από την προσωπική του βιβλιοθήκη, να ελέγχει τις κουρτίνες, τη θερμοκρασία αλλά και την τηλεόραση από το κινητό τους, χωρίς να χρειάζεται χειριστήριο, «αυξάνοντας έτσι το επίπεδο φιλοξενίας των επισκεπτών τους, αλλά και πώς οι hosts μπορούν να ελέγξουν τις συσκευές τους απομακρυσμένα μετά το check-out των επισκεπτών τους».

Παράλληλα, οι άνθρωποι του ομίλου μοίρασαν ειδικό κατάλογο 132 σελίδων, τον οποίο μπορούν να βρουν και στα 95 καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα, ή στο www.kotsovolos.gr

Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα προϊόντα με ειδική σήμανση «Airbnb+» τα οποία και προτείνει η Κωτσόβολος και είναι ειδικά προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα και στις ανάγκες που δημιουργεί η οικονομία διαμοιρασμού και η ραγδαία άνοδος της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Κωτσόβολος

Άλλες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, βγαλμένες από το... μέλλον

Επίσης, η Κωτσόβολος έχει προσθέσει στη γκάμα της επαναστατικά προϊόντα που δύναται να απογειώσουν την εμπειρία των επισκεπτών, όπως η κλειδαριά Danalock V3, με την οποία οι επισκέπτες έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση από το κινητό τους τις μέρες και ώρες της κράτησής τους.

Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν να ανοίγουν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας από το κινητό τους με το σύστημα διαχείρισης συσκευών Danalock, αλλά και ο ιδιοκτήτης του καταλύματος μπορεί να κλείσει συσκευές, όπως το κλιματιστικό ή το θερμοσίφωνο, από απόσταση (χωρίς φυσική παρουσία), μετά το πέρας της κράτησης των επισκεπτών σας.

Επιπλέον, η Κωτσόβολος αναλαμβάνει την εγκατάσταση των λευκών συσκευών, όπως πλυντήρια, κουζίνες, εστίες, εγκατάσταση και συντήρηση των κλιματιστικών, επιτοίχια τοποθέτηση των τηλεοράσεων και την παράδοση και εγκατάσταση των ηλιακών θερμοσιφώνων.

Επίσης, η Κωτσόβολος φροντίζει για την έξυπνη χρηματοδότηση με το πλάνο δόσεων Κωτσόβολος με αγορές από 10€/μήνα για να μη δεσμεύεται η ρευστότητα του Airbnb, ενώ αναλαμβάνει τις επισκευές των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών φθορών με το MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού Κωτσόβολος με μόλις 89 ευρώ.