Η Ericsson ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει το τηλεοπτικό δίκτυο FYI Television

Η Ericsson ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει το τηλεοπτικό δίκτυο FYI Television

Την πρόθεσή της να εξαγοράσει την FYI Television, τον κορυφαίο πάροχο metadata ψυχαγωγικού και με πλούσιες δυνατότητες διαφημιστικού περιεχομένου, με έδρα το Grand Prairie του Τέξας, ανακοίνωσε η Ericsson.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά, η οποία υπόκειται στις συνήθεις προϋποθέσεις ολοκλήρωσης, θα ενισχύσει την ήδη κυρίαρχη ηγετική θέση της Ericsson στη βιομηχανία υπηρεσιών αναμετάδοσης και media περιεχομένου/broadcast & media υπηρεσιών. Η FYI Television συγκεντρώνει και διανέμει τηλεοπτικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας, καθώς και δεδομένα προγραμματισμένου τηλεοπτικού περιεχόμενου από περισσότερα από 9.000 τηλεοπτικά δίκτυα, ημερησίως, συγκεντρώνοντας και διοχετεύοντας τις πληροφορίες σε εξατομικευμένες μορφές για διάφορους πελάτες digital, media, περιεχόμενο, analytics και έντυπα, για χρήση στις διασυνδεδεμένες συσκευές τους, όπως tablets, τηλέφωνα, desktops, internet portals και κονσόλες παιχνιδιών.

Οι εργαζόμενοι της FYI Television θα ενταχθούν στο τμήμα υπηρεσιών Business Line Broadcast & Media Services, τμήμα του Business Unit Global Services υπηρεσιών της Ericsson, με την εξαγορά να αναμένεται να ολοκληρωθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2016.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ